Oppo Reno Series Reparatie

Is uw Oppo Reno Series aan reparatie toe? Zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal? Bij Quick Mobile Repair bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw Oppo Reno Series. De meeste reparaties voor de Oppo Reno Series voeren wij binnen 30 minuten voor u uit.

U bent uiteraard welkom om uw apparaat langs te brengen. U kunt eenvoudig een afspraak online maken en wachten in onze showroom onder het genot van een kop koffie of thee, terwijl onze technici voor u aan de slag gaan.

U kunt uw Oppo Reno Series ook opsturen naar ons per post. U wilt uw Oppo Reno Series natuurlijk zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Na ontvangst repareren wij uw apparaat direct en sturen wij deze de volgende werkdag terug naar u toe op!

Op alle reparaties voor de Oppo Reno Series geven wij 3 maanden garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Oppo Reno Series niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Oppo kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Oppo reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Oppo Reno Series voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Oppo Reno Series.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Oppo Reno Series direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Oppo kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven in Amsterdam.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Oppo Reno Series? Dan bent u bij Quick Mobile Repair op het juiste adres!