Blackberry Reparatie

Bij Quick Mobile Repair in Amsterdam voeren wij alle reparaties voor Blackberry uit. Onze gecertificeerde technici staan direct voor u klaar. Op alle reparaties van Blackberry krijgt u 3 maanden garantie. Daarnaast gebruiken wij alleen originele onderdelen van Blackberry direct geleverd vanuit de fabrikant. Omdat wij niet werken met tussenhandelaren, kunnen wij u direct de laagste prijs garanderen. U kunt heel eenvoudig online een afspraak maken en langskomen in Amsterdam of er voor kiezen om uw apparaat naar ons toe op te sturen. Bij beide manieren van reparatie service zorgen wij ervoor dat u uw Blackberry apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Blackberry Blackberry niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Blackberry kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Blackberry reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Blackberry Blackberry voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Blackberry Blackberry.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Blackberry Blackberry direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Blackberry kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven in Amsterdam.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Blackberry Blackberry? Dan bent u bij Quick Mobile Repair op het juiste adres!