DJI Reparatie

Bij Quick Mobile Repair in Amsterdam voeren wij alle reparaties voor DJI uit. Onze gecertificeerde technici staan direct voor u klaar. Op alle reparaties van DJI krijgt u 3 maanden garantie. Daarnaast gebruiken wij alleen originele onderdelen van DJI direct geleverd vanuit de fabrikant. Omdat wij niet werken met tussenhandelaren, kunnen wij u direct de laagste prijs garanderen. U kunt heel eenvoudig online een afspraak maken en langskomen in Amsterdam of er voor kiezen om uw apparaat naar ons toe op te sturen. Bij beide manieren van reparatie service zorgen wij ervoor dat u uw DJI apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw DJI DJI niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw DJI kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende DJI reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de DJI DJI voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de DJI DJI.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de DJI DJI direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor DJI kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven in Amsterdam.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de DJI DJI? Dan bent u bij Quick Mobile Repair op het juiste adres!